KATEGORIE
Zpěz k nákupu
Cloer CL 261 oplatkovač
1649 Kč
1363 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Part no.: 261
Kód produktu: 98453
Výrobce: CLOER
Váha: 1,7 kg
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu
Pro domáci použitií - stroj na výrobu oplatek / trubiček
Nastavitelný termostat intenzity pečení s otočnou 5 stupňovou. regulací teploty
Nepřilnavý povrch
Průměr pečící plochy: 15 cm
Počet st. výkonu: 5
Kontrolka zapnutí: ano
Jmenovitý příkon: 800 W
Napajeni: 230V
Rozměr (cm): 18,5 x 24 x 10
Obsah balení: český návod
Naše Tipy:
- Pokud se někdy oplátka nezdaří, může to mít různé příčiny. Kvůli určitému složení těsta (např. mnoho ořechů, ovoce, ovocné kyseliny apod.) může selhat nepřilnavá povrchová vrstva – snižte podíl těchto součástí.
- Používejte pouze kvalitní mouku.
- Rovnoměrné oplatky upečete, když budou mít všechny přísady stejnou teplotu a těsto bude důkladně promícháno.
- Používejte vlažné, rozpuštěné máslo.
- Aby oplatky zůstaly křupavé, nepoužívejte mléko. Mléko činí těsto měkkým.
- Těsto by mělo být husté, ale ještě by mělo dobře stékat ze lžíce. Naplňte tolik těsta, aby byla pečicí forma zcela vyplněna. Ideální je k tomu malá lžíce na omáčku.
- Oplatky lze několik týdnů uchovávat, pokud je dobře uzavřete do dózy nebo hrnce.
Naši zákazníci tento oplatkovač doporučují pro domácí výrobu Vánočních a Velikonočních oplatek.
RECEPTY od našich zákazníků:
Skořicové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 50 g margarínu nebo másla, 75 g cukru, 1 vejce, 175 g mouky, 250 ml vlažné vody, 1 lžičky Skořice /
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Citronové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 100 g margarínu nebo másla, 100 g cukru, 2 vejce, strouhanou citrónovou kůru, 200 g mouky, 1 PL prášku na pečení, 125 ml vlažné vody, 1-2 PL citrónové šťávy
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Čokoládové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 3 vejce, 50 g moučkového cukru, 100 g mouky, 30 g mletých mandlí, 2 PL strouhané čokolády Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Vanilkové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 250 g mouky, 250 g cukru, 125 g rozpuštěného másla, 250 ml vody, 1 vejce, 1 sáček vanilkového cukru Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
přístroj pro vyrobu / klíčová slova:
Vánoční oplatky, vánoční oplatky, zmrzlinove, oplatkovač, oplatkovac, oblatkovac, oblatkovač, oblátkovač, oplátkovač, velikonoční oplatky, oplatky, přístroj na výrobu domácích oplatek, oplatek, "Cloer 261"
Související produkty
Popis produktu
Chcete ty nejlepší oplatky, vánoční oplatky nebo trubičky? Tak je tu Cloer 261. Oplatkovač vyrobený přesně pro tento účel. Cloer CL 261 - oplatkovačPro domáci použitií - stroj na výrobu oplatek / trubiček
Nastavitelný termostat intenzity pečení s otočnou 5 stupňovou. regulací teploty
Nepřilnavý povrch
Průměr pečící plochy: 15 cm
Počet st. výkonu: 5
Kontrolka zapnutí: ano
Jmenovitý příkon: 800 W
Napajeni: 230V
Rozměr (cm): 18,5 x 24 x 10
Obsah balení: český návod
Naše Tipy:
- Pokud se někdy oplátka nezdaří, může to mít různé příčiny. Kvůli určitému složení těsta (např. mnoho ořechů, ovoce, ovocné kyseliny apod.) může selhat nepřilnavá povrchová vrstva – snižte podíl těchto součástí.
- Používejte pouze kvalitní mouku.
- Rovnoměrné oplatky upečete, když budou mít všechny přísady stejnou teplotu a těsto bude důkladně promícháno.
- Používejte vlažné, rozpuštěné máslo.
- Aby oplatky zůstaly křupavé, nepoužívejte mléko. Mléko činí těsto měkkým.
- Těsto by mělo být husté, ale ještě by mělo dobře stékat ze lžíce. Naplňte tolik těsta, aby byla pečicí forma zcela vyplněna. Ideální je k tomu malá lžíce na omáčku.
- Oplatky lze několik týdnů uchovávat, pokud je dobře uzavřete do dózy nebo hrnce.
Naši zákazníci tento oplatkovač doporučují pro domácí výrobu Vánočních a Velikonočních oplatek.
RECEPTY od našich zákazníků:
Skořicové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 50 g margarínu nebo másla, 75 g cukru, 1 vejce, 175 g mouky, 250 ml vlažné vody, 1 lžičky Skořice /
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Citronové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 100 g margarínu nebo másla, 100 g cukru, 2 vejce, strouhanou citrónovou kůru, 200 g mouky, 1 PL prášku na pečení, 125 ml vlažné vody, 1-2 PL citrónové šťávy
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Čokoládové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 3 vejce, 50 g moučkového cukru, 100 g mouky, 30 g mletých mandlí, 2 PL strouhané čokolády Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Vanilkové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 250 g mouky, 250 g cukru, 125 g rozpuštěného másla, 250 ml vody, 1 vejce, 1 sáček vanilkového cukru Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
přístroj pro vyrobu / klíčová slova:
Vánoční oplatky, vánoční oplatky, zmrzlinove, oplatkovač, oplatkovac, oblatkovac, oblatkovač, oblátkovač, oplátkovač, velikonoční oplatky, oplatky, přístroj na výrobu domácích oplatek, oplatek, "Cloer 261"