KATEGORIE
Zpěz k nákupu
Steba SV 100
8100 Kč
6694 Kč bez DPH
Dostupnost: 3-5 dní dostupné
Part no.: SV100
Kód produktu: 26002369
Výrobce: STEBA
Váha: 2 kg
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu
Hmotnost: 2 kg
Nahrávání výkonu: 1500 W
výhody a nevýhody
Proces vaření sousvide umožňuje pomalé vaření při konstantních nízkých teplotách. Díky tomu je vaše jídlo měkké, šťavnaté a zachovává maximální chuť a vůni.
Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku.
Toto cirkulační zařízení řídí teplotu v každé nádobě, která je až do hloubky 15 cm nebo více tepelného -odolného. Takže nemusíte kupovat sous video hrnec.
Stroj se zahřívá až 56 litrů vody s přesností 0,1 ° C za asi 45 minut za 56 minut.
Cirkulace vody 7,5 l / min, lze použít mobilní. Možnost připravit až 120 porcí současně.
LCD displej luminovaný na hind pro vybranou teplotu, proudovou teplotu, časovač.
Housejte z nerezové oceli zajišťuje dlouhou životnost.
Možnost použití vakuových sáčků od jiných výrobců.
Vyšší kupní cena
Praktické desky
Vhodné pro kamna: Ne
Vhodné pro troubu: Ne
Vhodné pro myčku nádobí: Ne
A jak to funguje?
Metoda Sous-Video byla tajemstvím nejlepších kuchařů po celá desetiletí, ale nyní také pro každodenní použití. Zahrnuje přípravu potravy při nižších teplotách ve vakuu.
Chuť
zavěsit
Opatrně vařte
Maso, které se připravuje ve vakuu, si zachovává veškerou svou přirozenou chuť. Ale pokud chutnajete dostatečně dobře, chuť koření pronikne na celé maso. Nejdůležitější okamžik celého procesu - vysávání. S tímto krokem vypusťte vzduch z vaku, zavřete jej a zabraňte chuti a vůni opustit vaku při vaření
S touto metodou se složky vaří déle, jemnější a při nižších teplotách. Pokud jen zřídka chcete hovězí médium, neměli byste například překročit 56,5 ° C.
Popis produktu
Rozměry (HXBXT): 32 x 14,5 x 13 cmHmotnost: 2 kg
Nahrávání výkonu: 1500 W
výhody a nevýhody
Proces vaření sousvide umožňuje pomalé vaření při konstantních nízkých teplotách. Díky tomu je vaše jídlo měkké, šťavnaté a zachovává maximální chuť a vůni.
Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku.
Toto cirkulační zařízení řídí teplotu v každé nádobě, která je až do hloubky 15 cm nebo více tepelného -odolného. Takže nemusíte kupovat sous video hrnec.
Stroj se zahřívá až 56 litrů vody s přesností 0,1 ° C za asi 45 minut za 56 minut.
Cirkulace vody 7,5 l / min, lze použít mobilní. Možnost připravit až 120 porcí současně.
LCD displej luminovaný na hind pro vybranou teplotu, proudovou teplotu, časovač.
Housejte z nerezové oceli zajišťuje dlouhou životnost.
Možnost použití vakuových sáčků od jiných výrobců.
Vyšší kupní cena
Praktické desky
Vhodné pro kamna: Ne
Vhodné pro troubu: Ne
Vhodné pro myčku nádobí: Ne
A jak to funguje?
Metoda Sous-Video byla tajemstvím nejlepších kuchařů po celá desetiletí, ale nyní také pro každodenní použití. Zahrnuje přípravu potravy při nižších teplotách ve vakuu.
Chuť
zavěsit
Opatrně vařte
Maso, které se připravuje ve vakuu, si zachovává veškerou svou přirozenou chuť. Ale pokud chutnajete dostatečně dobře, chuť koření pronikne na celé maso. Nejdůležitější okamžik celého procesu - vysávání. S tímto krokem vypusťte vzduch z vaku, zavřete jej a zabraňte chuti a vůni opustit vaku při vaření
S touto metodou se složky vaří déle, jemnější a při nižších teplotách. Pokud jen zřídka chcete hovězí médium, neměli byste například překročit 56,5 ° C.