KATEGORIE
Zpěz k nákupu
KAMADO BONO PICNIC 32 cm černý gril
4735 Kč
3913 Kč bez DPH
Dostupnost: Dodání 5-9 dní
Part no.: TQ0013
Kód produktu: 110340520
Výrobce: KAMADO_BONO
Váha: 128 kg
Popis produktu
Více o Kamado Bono Picnic
Kompaktní model doporučený pro menší skupiny lidí (do 3). Ideální pro pikniky nebo použití na menších terasách. Základní grilovací set se skládá z: keramického grilu se stojanem, nerezového tepelného deflektoru, železné základny, nerezových grilovacích roštů, teploměru grilovací kopule, horního větracího otvoru a topeniště. Se základní grilovací sadou budete moci: grilovat na přímém žáru (maso na jehlech, steaky, burgery, kuřecí křidélka a další pokrmy grilované do 20 min.), grilovat na nepřímém žáru (kuře, šunku, kotlety a další grilovaná jídla pomocí deflektoru), udit (žebírka, sýr, trhané vepřové), připravovat polévky a dušená jídla.
Co je Kamado?
Název KAMADO je japonské slovo pro „sporák“ a KAMADO doslova znamená „místo pro varný hrnec“. ? je znak kanji pro KAMADO. V systému psaní romaji, který je založen na latinském písmu, se slovo KAMADO píše stejně jako v angličtině – KAMADO. Nyní se slovem KAMADO označují všechny podobné typy keramických grilů.
Historici uvádějí, že dřevěné nádoby lidé používali k vaření již ve starověku, a proto archeologové objevují zbytky tohoto starověkého nádobí ve všech koutech světa. Některé z nejstarších hliněných nádob, které jsou staré více než 3000 let, byly nalezeny v Číně. Tyto kulaté hliněné hrnce jsou považovány za předky moderního grilu KAMADO.
V průběhu historie lidé vyvíjeli tyto jednoduché hliněné hrnce a používali je k vaření různých jídel mnoha různými způsoby. Indové začali používat hliněné pece zvané tandoor, zatímco Japonci je nazývali mushikamado, což je sporák na vaření rýže v japonských rodinách při zvláštních obřadech. Mushikamado je kulatý hliněný hrnec s klenutým víkem a byl nejběžnější v jižním Japonsku. Ve starověku Japonci ještě dále rozvinuli regulaci vypařovací teploty zdokonalením konstrukce vzduchových klapek a místo dřeva začali používat dřevěné uhlí. Mushikamado se dostalo do pozornosti Američanů po druhé světové válce.
Kamado Bono piknik
Moderní grilovací grily KAMADO jsou vyráběny z různých materiálů jako je žáruvzdorná keramika a další žáruvzdorné materiály, ale i terakota – tradiční porézní vypalovaná keramika z přírodní hlíny, portlandského cementu nebo směsi mleté lávové horniny. Povrch grilu se také může značně lišit. Může být pokryta lesklou keramickou glazurou, barvou, dekorativní strukturovanou omítkou nebo keramickou mozaikou. Moderní keramika a ohnivzdorné materiály chrání grily před prasknutím.
Jak zapálit piknikový gril Kamado Bono?
Gril KAMADO Bono Picnic je vytápěný dřevěným uhlím. Dřevěné uhlí nezanechává mnoho popela, na rozdíl od uhelných briket neobsahuje nečistoty, které mohou změnit a zkreslit chuť vařeného jídla. Dřevěné uhlí lze vyrábět způsobem šetrným k životnímu prostředí, tzn. E. pomocí techniky kopírování. A co je nejdůležitější, jídlo pečené pomocí kusového dřevěného uhlí má přirozené aroma táboráku.
Jak používat Kamado Bono Picnic?
Keramický design grilu umožňuje udržení tepla a dosažení teploty až 400oC. Pomocí grilů KAMADO můžete také nejpřesněji nastavit proudění vzduchu a teplotu; Grily KAMADO jsou proto velmi podobné pecím na dřevo a lze je použít k opékání a pečení jídla stejným způsobem, jako byste to dělali v běžné troubě. Grilovací grily KAMADO jsou určeny nejen pro grilování masa nebo uzení, ale lze je použít i k pečení pizzy, sušenek, koláčů a chleba.
Kamado Bono Piknikové díly
Grilovací gril KAMADO Bono Picnic má keramický rám, uvnitř je topeniště ¬¬¬- keramická nádrž na dřevěné uhlí. Spodní část konstrukce má odvzdušňovací otvor, kterým proudí vzduch do topeniště. Vyklenuté víko grilu má další nastavitelný větrací otvor, kterým jde proud vzduchu ven. Ventilační otvory slouží k regulaci teploty vaření. Grilovací mřížky jsou umístěny nad ohněm, aby na ně byly umístěny steaky. Víko má také otvor pro umístění teploměru pro měření teploty grilovaného jídla.
Typ Kamado gril/gril
Zdroj tepla dřevěné uhlí (palivo)
Nejlepší použití venku
Průměr varné plochy 260 mm
Teploměr Ano
Form factor Barel
Typ horního povrchu Rošt
Víko Ano
Barva produktu Černá
Tvar varné plochy Kulatý
Materiál pouzdra Bambus, Keramika, Nerezová ocel
Víko má odklápěcí víko
Materiál varné plochy Keramika
Materiál tepelného deflektoru Nerezová ocel
Vestavěný displej Ano
Typ displeje Analogový
Nohy Ano
Počet nohou 4 nohy
Rukojeť Ano
Odnímatelný grilovací rošt Ano
Šířka 400 mm
Hloubka 540 mm
Výška 640 mm
Hmotnost 25 kg
Šířka balení 500 mm
Hloubka balení 380 mm
Výška balení 500 mm
Hmotnost balení 128 kg
Popis produktu
Pro menší skupiny osob (do 3) se doporučuje kompaktní model. Ideální pro pikniky nebo použití na menších terasách. Základní grilovací set obsahuje keramický gril se stojanem, nerezový tepelný deflektor, železnou základnu, nerezové grilovací rošty, grilovací kupolový teploměr, horní větrací otvor a topeniště.Více o Kamado Bono Picnic
Kompaktní model doporučený pro menší skupiny lidí (do 3). Ideální pro pikniky nebo použití na menších terasách. Základní grilovací set se skládá z: keramického grilu se stojanem, nerezového tepelného deflektoru, železné základny, nerezových grilovacích roštů, teploměru grilovací kopule, horního větracího otvoru a topeniště. Se základní grilovací sadou budete moci: grilovat na přímém žáru (maso na jehlech, steaky, burgery, kuřecí křidélka a další pokrmy grilované do 20 min.), grilovat na nepřímém žáru (kuře, šunku, kotlety a další grilovaná jídla pomocí deflektoru), udit (žebírka, sýr, trhané vepřové), připravovat polévky a dušená jídla.
Co je Kamado?
Název KAMADO je japonské slovo pro „sporák“ a KAMADO doslova znamená „místo pro varný hrnec“. ? je znak kanji pro KAMADO. V systému psaní romaji, který je založen na latinském písmu, se slovo KAMADO píše stejně jako v angličtině – KAMADO. Nyní se slovem KAMADO označují všechny podobné typy keramických grilů.
Historici uvádějí, že dřevěné nádoby lidé používali k vaření již ve starověku, a proto archeologové objevují zbytky tohoto starověkého nádobí ve všech koutech světa. Některé z nejstarších hliněných nádob, které jsou staré více než 3000 let, byly nalezeny v Číně. Tyto kulaté hliněné hrnce jsou považovány za předky moderního grilu KAMADO.
V průběhu historie lidé vyvíjeli tyto jednoduché hliněné hrnce a používali je k vaření různých jídel mnoha různými způsoby. Indové začali používat hliněné pece zvané tandoor, zatímco Japonci je nazývali mushikamado, což je sporák na vaření rýže v japonských rodinách při zvláštních obřadech. Mushikamado je kulatý hliněný hrnec s klenutým víkem a byl nejběžnější v jižním Japonsku. Ve starověku Japonci ještě dále rozvinuli regulaci vypařovací teploty zdokonalením konstrukce vzduchových klapek a místo dřeva začali používat dřevěné uhlí. Mushikamado se dostalo do pozornosti Američanů po druhé světové válce.
Kamado Bono piknik
Moderní grilovací grily KAMADO jsou vyráběny z různých materiálů jako je žáruvzdorná keramika a další žáruvzdorné materiály, ale i terakota – tradiční porézní vypalovaná keramika z přírodní hlíny, portlandského cementu nebo směsi mleté lávové horniny. Povrch grilu se také může značně lišit. Může být pokryta lesklou keramickou glazurou, barvou, dekorativní strukturovanou omítkou nebo keramickou mozaikou. Moderní keramika a ohnivzdorné materiály chrání grily před prasknutím.
Jak zapálit piknikový gril Kamado Bono?
Gril KAMADO Bono Picnic je vytápěný dřevěným uhlím. Dřevěné uhlí nezanechává mnoho popela, na rozdíl od uhelných briket neobsahuje nečistoty, které mohou změnit a zkreslit chuť vařeného jídla. Dřevěné uhlí lze vyrábět způsobem šetrným k životnímu prostředí, tzn. E. pomocí techniky kopírování. A co je nejdůležitější, jídlo pečené pomocí kusového dřevěného uhlí má přirozené aroma táboráku.
Jak používat Kamado Bono Picnic?
Keramický design grilu umožňuje udržení tepla a dosažení teploty až 400oC. Pomocí grilů KAMADO můžete také nejpřesněji nastavit proudění vzduchu a teplotu; Grily KAMADO jsou proto velmi podobné pecím na dřevo a lze je použít k opékání a pečení jídla stejným způsobem, jako byste to dělali v běžné troubě. Grilovací grily KAMADO jsou určeny nejen pro grilování masa nebo uzení, ale lze je použít i k pečení pizzy, sušenek, koláčů a chleba.
Kamado Bono Piknikové díly
Grilovací gril KAMADO Bono Picnic má keramický rám, uvnitř je topeniště ¬¬¬- keramická nádrž na dřevěné uhlí. Spodní část konstrukce má odvzdušňovací otvor, kterým proudí vzduch do topeniště. Vyklenuté víko grilu má další nastavitelný větrací otvor, kterým jde proud vzduchu ven. Ventilační otvory slouží k regulaci teploty vaření. Grilovací mřížky jsou umístěny nad ohněm, aby na ně byly umístěny steaky. Víko má také otvor pro umístění teploměru pro měření teploty grilovaného jídla.
Typ Kamado gril/gril
Zdroj tepla dřevěné uhlí (palivo)
Nejlepší použití venku
Průměr varné plochy 260 mm
Teploměr Ano
Form factor Barel
Typ horního povrchu Rošt
Víko Ano
Barva produktu Černá
Tvar varné plochy Kulatý
Materiál pouzdra Bambus, Keramika, Nerezová ocel
Víko má odklápěcí víko
Materiál varné plochy Keramika
Materiál tepelného deflektoru Nerezová ocel
Vestavěný displej Ano
Typ displeje Analogový
Nohy Ano
Počet nohou 4 nohy
Rukojeť Ano
Odnímatelný grilovací rošt Ano
Šířka 400 mm
Hloubka 540 mm
Výška 640 mm
Hmotnost 25 kg
Šířka balení 500 mm
Hloubka balení 380 mm
Výška balení 500 mm
Hmotnost balení 128 kg