KATEGORIE
Zpěz k nákupu
Audio, video, TV
AUTO - MOTO
Drogerie
Dům a zahrada
Foto
Hračky
Káva, kávovary, příprava kávy
Malé domácí spotřebiče
Počítače, notebooky
Sport, krása, zdraví, zábava
Velké spotřebiče
Výprodej ULTRA nízké ceny
Na vašem soukromí nám záleží
AENO Sous Vide SV1 - 1200W; 4 programy, LCD-display, 20-95 °C, až 100 hodin
2739 Kč
2264 Kč bez DPH
Dostupnost: Ano, centrál. sklad
Part no.: ASV0001
Kód produktu: 98306027
Výrobce: AENO
Popis produktu
Zdravější, šťavnatější a chutnější
4 automatické programy
Rozsah teplot: 20°C až 95°C
Časovač: až 100 hodin
Voděodolný: IPX7
Sous-vide (francouzsky „pod vakuem“) je metoda pomalého vaření vakuově balených potravin při relativně nízké a přesně kontrolované teplotě
Výhody metody sous vide
Vitamíny a mikroelementy jsou zachovány
Jídlo nebude suché ani přepečené
Ideální způsob přípravy dietních a vegetariánských jídel
K vytvoření jídel jako z restaurace nejsou potřeba žádné speciální kulinářské dovednosti
Na teplotě a času záleží
Přesné nastavení teploty od 20 do 95 °C v krocích po 0,5 °C. Přesné nastavení času s časovači až 100 hodin v krocích po 1 minutě
Intuitivní ovládací prvky
Pohodlné dotykové ovládací prvky spustí potřebný režim pouhými několika kliknutími. Na podsvíceném displeji se zobrazí aktuální teplota a zbývající čas do konce procesu vaření
Ruční ovládání
Umožňuje vytvářet vlastní scénáře vaření nastavením času a teploty
4 automatické programy
Každý program je optimální kombinací teploty a doby vaření pro šťavnaté a jemné maso, drůbež, zeleninu a ovoce, ryby, mořské plody a mnoho dalšího
Na vakuu záleží
Vaření metodou sous vide není možné bez umístění produktu do vakuovaného sáčku. Dobře poslouží vakuovačka AENO, která je určena k automatickému vakuování a uzavírání sáčků na potraviny
Bezpečnost
Tepelná izolace rukojeti zabrání popálení při maximálních pracovních teplotách metody sous-vide. K dispozici je funkce automatického vypnutí v případě nedostatečného nebo nadměrného množství vody, přehřátí a na konci automatického nebo ručního programu
Snadná údržba
Absence mechanických tlačítek vám umožňuje bez námahy pečovat o rovný povrch
Specifikace
Výkon: 1200 W
Automatické programy: 4
Rozsah teplot: 20°C-95°C
Objem: až 15 l
Typ ohřívače: Topná trubka
Typ ovládání: Tlačítka senzoru
Materiál podvozku: ABS plast, nerezová ocel
Množství programů vaření: 4 automatické programy
Funkce ohřívače: Snímač hladiny vody,
Systém ochrany proti vaření: Teplotní čidlo, teplotní pojistka, automatické vypnutí
LCD displej: Ano
LED indikátor: Ano
Zvuková indikace: Ano
E-receptář: Ano
Barva: Černá / stříbrná
Délka šňůry: 1 m
Certifikace: GS, CB, CE, EMC, LVD, ROHS, PAHS, LFGB, REACH
Rozměry: 57 x 351 x 90 mm
Hmotnost: 1 kg
Úroveň hluku: do 65 dB
Standardy ochrany: IPX7
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu
Sous Vide SV1Zdravější, šťavnatější a chutnější
4 automatické programy
Rozsah teplot: 20°C až 95°C
Časovač: až 100 hodin
Voděodolný: IPX7
Sous-vide (francouzsky „pod vakuem“) je metoda pomalého vaření vakuově balených potravin při relativně nízké a přesně kontrolované teplotě
Výhody metody sous vide
Vitamíny a mikroelementy jsou zachovány
Jídlo nebude suché ani přepečené
Ideální způsob přípravy dietních a vegetariánských jídel
K vytvoření jídel jako z restaurace nejsou potřeba žádné speciální kulinářské dovednosti
Na teplotě a času záleží
Přesné nastavení teploty od 20 do 95 °C v krocích po 0,5 °C. Přesné nastavení času s časovači až 100 hodin v krocích po 1 minutě
Intuitivní ovládací prvky
Pohodlné dotykové ovládací prvky spustí potřebný režim pouhými několika kliknutími. Na podsvíceném displeji se zobrazí aktuální teplota a zbývající čas do konce procesu vaření
Ruční ovládání
Umožňuje vytvářet vlastní scénáře vaření nastavením času a teploty
4 automatické programy
Každý program je optimální kombinací teploty a doby vaření pro šťavnaté a jemné maso, drůbež, zeleninu a ovoce, ryby, mořské plody a mnoho dalšího
Na vakuu záleží
Vaření metodou sous vide není možné bez umístění produktu do vakuovaného sáčku. Dobře poslouží vakuovačka AENO, která je určena k automatickému vakuování a uzavírání sáčků na potraviny
Bezpečnost
Tepelná izolace rukojeti zabrání popálení při maximálních pracovních teplotách metody sous-vide. K dispozici je funkce automatického vypnutí v případě nedostatečného nebo nadměrného množství vody, přehřátí a na konci automatického nebo ručního programu
Snadná údržba
Absence mechanických tlačítek vám umožňuje bez námahy pečovat o rovný povrch
Specifikace
Výkon: 1200 W
Automatické programy: 4
Rozsah teplot: 20°C-95°C
Objem: až 15 l
Typ ohřívače: Topná trubka
Typ ovládání: Tlačítka senzoru
Materiál podvozku: ABS plast, nerezová ocel
Množství programů vaření: 4 automatické programy
Funkce ohřívače: Snímač hladiny vody,
Systém ochrany proti vaření: Teplotní čidlo, teplotní pojistka, automatické vypnutí
LCD displej: Ano
LED indikátor: Ano
Zvuková indikace: Ano
E-receptář: Ano
Barva: Černá / stříbrná
Délka šňůry: 1 m
Certifikace: GS, CB, CE, EMC, LVD, ROHS, PAHS, LFGB, REACH
Rozměry: 57 x 351 x 90 mm
Hmotnost: 1 kg
Úroveň hluku: do 65 dB
Standardy ochrany: IPX7
Záruka: 24 měsíců